donderdag 10 mei 2012

Opsporingsbericht

Drie weken gelden deed ik hier nog enthousiast verslag van de nieuwe locatie van mijn statiegeld-bonnetjes-zuil. De zuil in de Albert Heijn in winkelcentrum Rokade leverde gemiddeld  maar liefst € 100,- per week op voor Kika.
Helaas heeft het maar van korte duur mogen zijn, ik namelijk zojuist aangifte gedaan van de diefstal van de zuil. Volgens de supermarkt-manager (nee niet die ene van de reclame) is de zuil meegenomen door een medewerker van Kika. Onzin natuurlijk want de enige van Kika die iets aan deze zuil doet, dat ben ikzelf natuurlijk. Maar ja dat kon hij natuurlijk ook niet weten, er komen dagelijks zo veel mensen in de winkel. Ik dacht nog even aan een stunt in het kader van 1 april of luilak, maar qua data zitten we daar net tussenin. Nee, het lijkt hier serieus te gaan om een persoon die wel erg diep gezonken is en domweg de zuil (met de daarin wellicht aanwezige bonnetjes) heeft gestolen. Omdat de fondsenwerving hier natuurlijk ernstig onder te leiden heeft, verzoek ik een ieder uit te kijken naar een statiegeld-zuil, type Koopmans. De gouden tip die lijdt tot het terugvinden van de zuil wordt beloond met een origineel Kika polsbandje.

1 opmerking:

 1. Dag Florian,

  We lazen zojuist je reactie op de site. Zou je n.a.v. je blog contact met ons kunnen opnemen? Dat kan via onze tiplijn: 030-8500500.

  Graag horen we van je.

  Met vriendelijke groet,
  Guus Doorn

  Nieuwsredactie RTV Utrecht

  BeantwoordenVerwijderen